HELELEKTRISK JAGUAR I‑PACE

HELELEKTRISK JAGUAR I‑PACE

Den prisbelønte, helelektriske performance-SUV-en. Romslig, vakre detaljer og teknologi sømløst integrert.

DEN PRISBELØNTE, HELELEKTRISKE PERFORMANCE-SUV-EN


Vinner av World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car*. Jaguar I-PACE er designet som en elbil og en som trosser konvensjonene for hvordan en bil tilpasses for elektrisk drivlinje. Det gjør den til en av de mest attraktive modellene på veien i dag.

EKSTERIØRDESIGN

Elegant og aerodynamisk. Det enestående resultatet av Jaguars DNA, FIA Formula E Racing-teknologi og moderne britisk design.

INTERIØRDESIGN

I-PACE gjenskaper Jaguars klassiske balanse mellom sportsbilfokus og luksuriøst håndverk.

Klikk for å interagere

LUKSUSOPPLEVELSE

Vakre, håndlagde detaljer sørger for en luksuriøs atmosfære i kupeen. Du omsluttes av elegante detaljer og flott dobbel kontrastsøm i setene, som fremhever det skreddersydde og sofistikerte interiøret. Om kvelden vil det skarpe, hvite lyset fremheve de elegante detaljene.

STILLEGÅENDE OG RAFFINERT

Kupeen er avslappende og komfortabel. Sofistikert innkapsling av motoren reduserer lydnivået, mens det elegante eksteriørdesignet minimerer vindstøy.

ROMSLIG INTERIØR

Den helelektriske arkitekturen i I-PACE har gjort det mulig for Jaguars designteam å kombinere luksuriøst håndverk med et romslig interiør og mange oppbevaringsløsninger.

SETEKONFIGURASJONER

Komfort og ergonomi er like viktig som romslighet. Din I-PACE er tilgjengelig med enten sportsseter eller Performance-seter i en rekke farger og materialer.

SPENNENDE Å KJØRE, ENKEL Å LEVE MED

Opplev elektrifisert ytelse fra Jaguar med nullutslipp og en problemfri bilhverdag.

PRAKTISK OG KOSTNADSEFFEKTIV

Designet med tanke på deg. Gleden ved å kjøre en Jaguar er perfekt blandet med komforten og fordelene ved hjemmelading.

JAGUAR I-PACE FINANSERING

I-PACE KAMPANJE

I-PACE KAMPANJE

Vi har nå kampanjepris på I-PACE i to ulike utstyrsvarianter. Uansett utstyrsvariant leverer bilen samme ladehastighet, unik teknologi, rekkevidde og design
SE KAMPANJE
BE OM TILBUD

BE OM TILBUD

Fyll inn vårt tilbudskjema for å motta et tilbud på ønsket I-PACE modell, fra din valgte Jaguar forhandler.
Vi kontakter deg!
BE OM TILBUD
EKSPERTHJELP

EKSPERTHJELP

Usikker på hva du ser etter i en I-PACE?
Få eksperthjelp fra en av våre selgere hos en autorisert Jaguar forhandler.
KONTAKT OSS
OPPTIL 470 KM<sup>††</sup> REKKEVIDDE

OPPTIL 470 KM†† REKKEVIDDE

Jaguar I-PACE har en sertifisert WLTP-rekkevidde på 470 km††. Bruk vår rekkeviddekalkulator til å beregne rekkevidden og lær mer om hvordan du optimaliserer rekkevidden til elbilen din.
OPPTIL 127 KM REKKEVIDDE PÅ 15 MINUTTER**

OPPTIL 127 KM REKKEVIDDE PÅ 15 MINUTTER**

Det er best å lade batteriet helt opp hjemme over natten. Din I-PACE kan lades mens du sover, og er klar når du står opp om morgenen. Hurtiglading kan også brukes ved ladestasjoner ved behov.
LAVE EIERKOSTNADER OG INSENTIVER

LAVE EIERKOSTNADER OG INSENTIVER

Avgiftsfritak, tilskudd, lave drivstoff- og servicekostnader samt andre incentiver kan være tilgjengelig. Les mer på de lokale og nasjonale myndighetenes nettsider.
GARANTI: 8 ÅR ELLER 160 000 KM

GARANTI: 8 ÅR ELLER 160 000 KM

Batteriet i I-PACE er utviklet for lang levetid og maks effekt, leveres med 8 års garanti og er utviklet for å vare lenger enn bilens levetid.

VELG MODELL

Et modellutvalg tilpasset dine behov, inkludert I-PACE Black.

I-PACE S

I-PACE S

Fra 727.900 NOK
 • LED hovedlys
 • 18" Style 1022 felger
 • Luxtec sportsseter
 • Skinntrukket ratt
UTFORSK DENNE MODELLEN BYGG DIN EGEN
I-PACE SE

I-PACE SE

Fra 799.900 NOK
 • Eksklusive LED hovedlys med signatur kjørelys
 • 20" Style 6007 felger
 • DuoLeather sportsseter
 • Elektrisk drevet bakluke
 • Oppvarmede, elektrisk innfellbare sidespeil, med innstegsbelysning og automatisk dimming på førersiden
UTFORSK DENNE MODELLEN BYGG DIN EGEN
I-PACE HSE

I-PACE HSE

Fra 859.900 NOK
 • Matrix LED hovedlys med signatur kjørelys
 • 20" Style 5068 felger i Gloss Dark Grey med Diamond Turned kontrastfinish
 • Sportsseter i Windsor skinn
 • Forseter med oppvarming og kjøling, 16-veis elektrisk justering og minnefunksjon i førersetet
 • Meridian 3D Surround Sound System
UTFORSK DENNE MODELLEN BYGG DIN EGEN
I-PACE BLACK

I-PACE BLACK

Fra 777.900 NOK
 • Fast panoramatak
 • Privacy Glass
 • Black Exterior Pack
 • 20" Style 5068 felger i Gloss Black
 • Ebony interiør og taktrekk
UTFORSK DENNE MODELLEN BYGG DIN EGEN

††Se WLTP-tallene.
De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car i 2019.
*Med 100 kW DC-hurtiglader. Ladetidene varierer avhengig av flere faktorer, inkludert, men ikke begrenset til, batteriets alder, tilstand, temperatur, ladestatus og faktisk bruk.

1Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.
2Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1 års abonnement som kan forlenges hos din Jaguar-forhandler etter den innledende perioden.

Batterigarantien for 90 kWh-batteriet på I-PACE er begrenset til 8 år eller 160,000 km (det som kommer først). Batteriet vil skiftes ut ved produksjonsfeil eller hvis en Jaguar-forhandler måler at batterinivået har falt under 70 % av full effekt.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Husk at standardutstyr kan skiftes ut hvis du velger alternative utstyrsnivåer. Standardutstyr kan også variere avhengig av land, motorvariant og girkasse.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.